Vacka

Teljes, becsületes nevén Vadócka.

Szerdán találtunk egymásra. Fehérgyarmaton voltunk hivatalos ügyekben. Elmentünk megnézni egy erdőt is. Amíg J. telefonált, leállt az út mellé. Na, ekkor jött ki a bokorból a drága nyávogva. Egyenesen a kocsihoz. J. azt mondta, hogy ugyanúgy jött, mint anno Özsi, ezért természetesen haza kell vinnünk. Először nem igazából hittem, de teljesen komolyan mondta. Ahogy a cicát betettem a kocsiba, azonnal a nyakunkban volt! :) Szerencséje volt a drágának, szerintem előttünk nem régen tehették ki, még nem volt átázva, nem volt sáros. Út közben ilyeneket csinált:



A fotók nem olyan jók, mert mentünk, J.vezetett, macska a nyakában, én kerestem a gépet, próbáltam macskától megszabadítani, visszamászott, gépet elő, le kellene fényképezni, ne mássz a nyakamba... :) Izgi volt! :)

Teljes valójában! :)

Így lett egy új cicánk! (Én még várom azért Özsit haza!!!)
Vacka megkapta Özsi cicakosarát, Özsi sose használta, kapott bele párnát, J. intézte az almot :), királyi lakhelye van a kazánházban.

Tegnap, amikor hazaértem a munkából, J. a következővel fogadott: Voltunk kint sétálni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, :))))))))))), megismerkedett a szomszéd macskákkal, stb., stb.:)

Szép napot, majd hétvégét!!
Tipitá





 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése