2014. január 17., péntek

Vacka

Teljes, becsületes nevén Vadócka.

Szerdán találtunk egymásra. Fehérgyarmaton voltunk hivatalos ügyekben. Elmentünk megnézni egy erdőt is. Amíg J. telefonált, leállt az út mellé. Na, ekkor jött ki a bokorból a drága nyávogva. Egyenesen a kocsihoz. J. azt mondta, hogy ugyanúgy jött, mint anno Özsi, ezért természetesen haza kell vinnünk. Először nem igazából hittem, de teljesen komolyan mondta. Ahogy a cicát betettem a kocsiba, azonnal a nyakunkban volt! :) Szerencséje volt a drágának, szerintem előttünk nem régen tehették ki, még nem volt átázva, nem volt sáros. Út közben ilyeneket csinált:A fotók nem olyan jók, mert mentünk, J.vezetett, macska a nyakában, én kerestem a gépet, próbáltam macskától megszabadítani, visszamászott, gépet elő, le kellene fényképezni, ne mássz a nyakamba... :) Izgi volt! :)

Teljes valójában! :)

Így lett egy új cicánk! (Én még várom azért Özsit haza!!!)
Vacka megkapta Özsi cicakosarát, Özsi sose használta, kapott bele párnát, J. intézte az almot :), királyi lakhelye van a kazánházban.

Tegnap, amikor hazaértem a munkából, J. a következővel fogadott: Voltunk kint sétálni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, :))))))))))), megismerkedett a szomszéd macskákkal, stb., stb.:)

Szép napot, majd hétvégét!!
Tipitá

 

2 megjegyzés: