Velence újra!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet, hogy telhetetlen vagyok?? Lehet.
Az úgy volt, hogy tavaly már Velencében megbeszéltük, hogy öten ismét útra kelünk, hogy együtt töltsünk egy rajzolós, beszélgetős, jót evős, nevetős hétvégét. Tina el is kezdte szervezni a Gratz-i hétvégét. Az utazásban mindenki benne van, csak megfelelő tavaszi, koranyári időpontot nem sikerült választani, így áttettük őszre az utazást.
Tina közben meghirdette az újabb útinaplózós velencei hétvégét és mivel közeledik az indulás időpontja, nagyon sokszor eszembe jutott a tavalyi négy csodálatos nap. És akkor, a múlt héten  kedden, Tina küldött egy üzenetet, hogy az egyik résztvevő váratlanul visszamondat, és van egy szabad hely. Hmmmmmmmmm...
Itthon halkan elrebegtem, hogy ismét lehetne menni Velencébe. És az én drága férjem azt mondta, hogy menjek. :) :).  Írtam Tinának, hogy mennék, válaszolt, hogy már van egy jelentkező, de nem biztos. Tegnap, felhívott, hogy szabad a hely, mehetek!!! JUHÉÉÉÉÉÉÉ!  

5-én ismét Velence! Éppen egy éve voltunk! Már nagyon -nagyon várom, teljes zsongás van! :)




:) 


Szép hetet mindenkinek!
Tipitá!
:)

Megjegyzések

  1. Ilyenek a rendes férjek...:))) Boldogságos - minden szempontból - kreatív utat kívánok Neked és a társaságnak! Ismét érezzétek jól magatokat és majd mesélj, mutass!;)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Már nagyon mennék! De már csak kettőt kell aludni! :) Majd jövök a beszámolóval. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése