Karácsonyfa

Tudom, már túl vagyunk rajta. De ezt most azért mutatom, mert nem olyan szokványos. Már régóta szemezek az ilyen léc karácsonyfával. Aztán az idén kitaláltam, pontosabban már régen kitaláltam, csak most valósítottam meg, hogy rendezzünk  karácsonyfa kiállítást a művelődési házban. Bármilyen stílusú, fajtájú fával lehetett nevezni. Én ezzel a lécekből készített fával indultam. :)
Az igazi lökést a fa megvalósításához Válint Anikó adta, akinek az ilyen típusú enteriőrjei a Nők Lapja adventi számában jelentek meg. Drága Férj összeütötte nekem az alapot mindenféle hulladék lécből. (Azt csak nagyon zárójelesen jegyzem meg, hogy éppen akkor kezdett el fűrészelni, kalapálni, amikor én meg egy kicsikét aludni szerettem volna, de egy szavam sem volt, amikor rájöttem, hogy mit csinál. :) :) Ja, műhely szoba alatt van! )
Én lefestettem, pontosabban bemázoltam egy kis fehér festékkel, készítettem díszeket, meg válogattam az otthoniakból és már kész is volt. Szeretem! Pontosabban szerettem, mert már leszedtük. Idén karácsonykor már itthon lesz!










Nagy kedvenc a piros szív! Csodálatos üvegdísz. 
Decemberben találtam egy turkálóban, szinte nulla forintért! :)

Szép napot!
Tipitá

Megjegyzések

  1. Alig vagyok lemaradva a bejegyzések olvasgatásával :-) De azért időről-időre vissza-visszatérek. Tetszik a volt fátok a maga egyszerűségében. És ilyen szív díszünk nekünk is volt néhány gyerekkoromban. Sosem felejtem el, hogy a nővérem bele is harapott az egyikbe, mert azt hitte, valami ehető finomság. Hát ... nem az volt :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer csak utolérsz! Először azt sem tudtam, miről írsz! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése