Allergia

Már sok mindent megéltem allergiás éveim alatt, de az idei év brutális! Nem szoktam gyógyszert szedni. Alternatív dolgokat, aloé, alga, kecsketej stb., stb már próbáltam, de nekem semmi sem jött be. Az idén úgy gondoltam, mégis szedek gyógyszert, hogy könnyebb legyen. Hát ennek sincs hatása.  :( Jobban legalábbis nem vagyok.
A parlagfű koncentrátum mennyisége az internet szerint extrém. Kíváncsian várom, mi lesz a következő fokozat.
Egy hete kezdődött az igazi rosszullét és azóta nincs megállás. A zsebkendők számát már nem is számolom. (Szerencsére az egyik jófajta éppen akciós a boltban.) ( Bocsi, hogy ilyet írok, de ennyi orrváladék egy normális emberben nincs! :((( )
Szóval szenvedek. Pedig ezt az időjárást szeretem a legjobban. És az őszt!! Csak még nem tudom élvezni.

Szép hetet és napokat nektek!

Tipitá



Megjegyzések

  1. Szerdától várható az eső, akkor könnyebb lesz, addig is.....jobbulást kívánok! ( alterego)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Most esik az eső, de ha ez így maradna, de most neeee, mert szombaton rendezvény, akkor talán két nap múlva már lenne hatás. Egy kicsit már jobban vagyok különben, de a múlt hét nagyon kiborított.

      Törlés
  2. Uhhh!! Hát ez durva lehet! Kitartást, és gyors jobbulást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Új fejlemény, tegnap elkezdtem viszketni. Bárhol, mindenhol, bármikor :( . Ilyen eddig csak tavasszal volt, amikor virágoznak a fák. Ja, én minden fűre, fára, bokorra allergiás vagyok, csak különböző mértékben. :(, :) De a parlagfű a legdurvább.

      Törlés

Megjegyzés küldése