Ez történt mostanában

Megint elhanyagoltam a blogomat. Pedig szeretem és szeretem azt, hogy ilyen sokan olvastok, érdeklődtök, nézegettek, írtok nekem...
A sógornőm eskövője várakozáson felül nagyon jó volt. Nem voltunk sokan, 40 fő, de volt mulatás jócskán. Rengeteg finom tortát ettem. Hmmm, most is jó volna belőle!:)) Az eső természetesen egész nap szakadt.
Voltam az oviban farsangon. Jó volt!!! Volt Hókuszpók, aki éppen elkapott egy-két Törpöt, Méhecske, Hercegnők és Pókemberek és egyéb klasszikusok. A kedvenceim a Tavasz-Tündér-Királylányok voltak, egyszerre hárman, unokatestvérek:)), egyforma ruhában. Én balga, egyszerűen csak pillangónak tituláltam a jelmezt, mire jött a helyes megnevezés, kicsit szemrehányóan: Tavasz-Tündér-Királylány!
Péntek-szombat rendezvényeink voltak, bábszínház, kiállítás megnyitó, zenebölcsi, mozi, téltemetés és az újra beindult Praktika-klub. A második napot már lázasan lézengtem végig. Igazából nem sok hasznomat lehetett venni. Valószínüleg az oviban összeszedtem valamit. Vasárnap már nem voltam lázas, de nem volt olyan porcikám, ami ne fájt volna. Még nem vagyok teljesen gyógyult, többnyire dolgoztam is, mert az ügyek nem állhatnak meg. Közben kiderült, hogy az Apukám tüdején van valami nem oda való. Az első sokkon túl vagyunk, sehol máshol nem találtak semmit, a vizsgálatok még folynak. Nagyon rossz, hogy nem vagyok vele, de szerencsére van telefon és tudunk beszélni. Nagyon pozitívan áll a dolgokhoz Édesapa és gyógyulni akar! Még nem tudom, hogy hogyan és mi lesz, de megoldjuk a problémákat!
 
Amióta elkészült a 2012-es albumom, nem alkottam semmit sem. Mondjuk a leírtak miatt sem, de előtte sem volt kedvem. Kell egy kis idő a feltöltődésre.
Megmutatom, hogy mit alkottak a Praktika klubosok. Vállfákat dekoráltak:

 
 
A következő program bőrönd átalakítás lesz, majd márciusban.
 
 
Szép hétvégét kívánok nektek! Aki beteg gyógyuljon meg gyorsan, mert mindjárt itt a tavasz!:))
 
Tipitá
 
 

 

Megjegyzések

  1. Gyors felépülést kívánok, Édesapádnak pedig , hogy kiderüljön, csak tévedés volt !!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése