Boldogságos nap

Régen írtam új bejegyzést. Ennek egyik oka, hogy megint nem tudok feltölteni képet. Mondjuk ettől még írhatnék! Azért nem tudok feltölteni, mert saját gépről nem enged, eddig úgy csináltam, a többire meg még nem jöttem rá. A Picasa-t meg kellene tanulnom használni.
Most jön a csavar, ráklikkeltem a képfeltöltésre... és megint engedi. Nem hiszem el!!

Akkor leírom, miért boldogságos a mai nap.
1. A scrap.hu pontversenyében második lettem. Minden fordulót teljesítettem. Sipike kétszer volt hónap-oldalas és azzal megelőzött. Gratulálok neki! De! Olyan sok ajándékot kaptak a szponzoroktól a szerkesztők, hogy nekem is jutott ajándék!!!!
 
Fotó a scrap.hu-ról
Ez mind!!!
 
(Sorsoltak is a résztvevők között, ott is második lettem!:))
 
2. Délelőtt egy kedves ismerősöm, Rozika felhívott, hogy dolgozom-e, mert vett nekem valamit, és behozná. Kaptam egy csodálatos horgolt csipketerítőt! Csak úgy! Mert meglátta, rám gondolt és megvette nekem. Sőt kimosta és kikeményítette, úgy hozta el! Tudom, hogy olvasol: KÖSZÖNÖM!!! :)))) Majd fotózom és megmutatom!
 
3. Kaptam egy e-mailt  Ágikától, a scrap-hu egik szerkesztőjétől, amit most még nem részletezek, csak ha majd megvalósult. Alig akartam hinni a szememnek!:)
 
4. Megosztottam egy képet a FB-on ( egész jól magába szippantott, és ez nem jó!) amin régi fa ruhacsipeszek vannak. Odaírtam, hogy milyen jó lenne ilyen. (Mindig megcsodálom a filmekben, ha lehet látni ilyet.) Pár perc múlva írt az egyik scrapper ismerősöm Izzie, hogy neki van, küldjön! :))) Megtanultam Évától, hogy ki kell mondani vágyainkat! És tényleg! Már másodjára jártam így, jó érzés.
 
5. Sütött a nap! Ez mindig jó, mert a 3-4 nap szürkeség után nagyon jól esik.
 
6. Februárban megyek Tinához rajzolni. Jön Jovi és Merika is! Már nagyon várom!!!
 
7. Ma lehet, hogy megjavul a mosógépem! Majd egy hónapja rossz, tegnap jött meg az alkatrész, férjem most is javítja!:) Azért közben mostam!:))
 
Hát ezért volt ma boldogságos napom! Ez be is kerül az emléküvegembe. Készítettem egy ilyet:
 
 
 
Ebbe kerülnek majd cédulákra írva az év fontos eseményei. Hogy később is emlékezzek rá!
 
Köszöntöm új olvasómat, Rékát! Szerintem többen ismeritek is!:) Nagyon szép dolgokat készít!!
 
Szép hétvégét!
Tipitá

 
 




 

Megjegyzések

  1. Remek ötlet ez a boldogság-üveg, és kívánom, hogy hamar telljék meg :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Emléküveg különben, bár valóban lehetne boldogság-üveg is, mert elsősorban a jó dolgok fognak belekerülni. Meg remélem csak az lesz!:)

      Törlés
  2. Gratulálok a nyereményedhez, és még sok-sok ilyen jó napot kívánok Neked!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése