Nagyszüleim

Azon azért én is elcsodálkozom, hogy hogyan tudtam összerakni határidőre a két oldalt. A scrap.hu vázlatkihívásáról van szó. Az új felállás szerint két vázlat van, és mindegyik jóóóó, ezért meg kell csinálni! Határidő, mint mindig a hónap utolsó napja. Na de most, ilyen programok mellett! Képzelhetitek. A Marci Hihi-s oldalt már mutattam, most jöjjön a másik, amit 30-án 11 óra körül töltöttem fel. Éjszaka. Hazajöttem a majálisról, fél 10., gyorsan megcsináltam az oldalt, fotó és feltöltés. Előtte azért már fejben összeállt, meg az alapot összefestékeztem. Ilyen gyorsan még nem készült el oldalam. Nekem tetszik! A vázlat jó volt, megint vintage-hangulatot akartam. Ezekhez a régi fotókhoz nekem az illik.
A képen Nagymama és Nagypapa. Ők nem vérszerinti nagyszüleim, de együtt laktunk, gyerekkorom meghatározói. Sajnos nem tudom, mikor készült a kép, szerintem az 50-es években.





A csipke-virágokat az egyik ismerősöm horgolta, aki most tanulja a"szakmát". Rögtön üzletet kötöttünk. Én viszem az alapanyagot és a mintákat - Fürge Ujjak 1960-as, 70-es számai - ő pedig horgol. Az újságoktól rögtön dobott egy hátast és el is temetkezett bennük pár napra!:)) Én nem olyan régen felvettem a horgolótűt, elméletileg tudtam, mert Nagymama megtanított, de nem éreztem igazán a magaménak. Majd egyszer. Addig ő megtanul horgolni és ontja nekem a virágokat!:)
A fotó alatt egy darab merített papír van, amit valamikor egy Garabonciás táborban készítettünk. Eddig várt a sorára! Most megtalálta a helyét. Nagymama centiméteréből is tettem egy darabkát a képre, amiből már egyszer használtam. Ja, és Adrienn chipboarja, amit imádok!

Szép napot mindenkinek! Egy kicsit hűvösebbet, ezt főleg magamnak kívánom, mert én nem szeretem a meleget!

Tipitá

Megjegyzések

  1. Tetszik, hogy horgolt csipkét választottál, mert ez megadta az "ódon" hangulatot :-)

    VálaszTörlés
  2. A csipkék fantasztikusak! Jól kiegészítitek egymást a barátnőddel! :) Csodás lett az oldalad!

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik, nem csak a csipkék miatt, a hangulat jól sikerült!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm!! Örülök, hogy tetszik nektek!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése