Virágzik a kert!

Tavaly szembesültem a blogok alapján azzal a ténnyel, hogy itt a keleti országrészben, legalább egy hetes késésben van a természet. Vagy többen is. Most már nem is csodálkozom, hanem örülök, hogy végre nyílnak az én virágaim is!






Elkészítettem az utolsó húsvéti dekorációt is, ami azért remélem tovább fog élni! Több blogon is láttam az ötletet, a tojáshéjakat már jó régen összegyűjtöttem, ma meg végre megcsináltam. Jó móka volt!



Ezt a szépséget vasárnap vettem az Oázisban az akciós vásárban!


Özsömér egész nap aludt a kosarában. De olyan szinten, hogy még arra sem ébredt fel, hogy járkálok, mellé pakolok egy cserepet, eltörök egy kaspót :(, a szomszéd fát fűrészel :(((, stb., stb. A lusta dög kifejezés kedveskedés az esetében. :)))


Két napja visszatért Halász! Sajnos még egyedül van, de legalább ő hazajött!! Itt megkeresítek a gólyák linket, és már lehet is nézni a madarunkat! Ha szeretnétek!

Tegnap nagyon rossz hírt kaptam a munkámmal kapcsolatban. (Padlót fogtam és még most is inkább ott vagyok.) Délután elmentünk J-vel vásárolni. Többek között az egyik plázában is voltunk. Az én drága férjem leült velem a plázában kávézni, pedig nagyon-nagyon utálja, mert az mondta, hogy most simogatni kell a lelkemet!:)))



 SZÉP HÚSVÉTOT KÍVÁNOK!

Tipitá

Megjegyzések

  1. Talán még kiderülhet a rossz hírről, hogy nem igaz.Szívből kívánom !!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Azon vagyok, hogy ne váljon valósággá!

      Törlés
  2. Özsömér tündéri, kerted virágai meg gyönyörűek.

    (Kicsit összevissza van a természet..nem emlékszem, rá hogy az aranyeső valaha az orgonával együtt nyílt volna...)

    Áldott Húsvétot Nektek!

    VálaszTörlés
  3. Boldog húsvétot Neked is! Szépek a virágaid! Tojáshéj cserepek nagy ötlet!:) Megkérdezhetem, hogy azt a gyönyörű fehér kaspót, amiben a narancssárga árvácskák vannak hol szerezted? Annyira szééép!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Azt a kaspót a férjem anyukájától örököltem. (Az anyósom szót sose használtam.) Nem tudom, hogy neki honnan volt. A legtöbb kaspónk turkálókból van!

      Törlés
  4. Haj, decsodás fotók, gyönyörű!
    :)
    Áldott szép Húsvétot kívánok

    VálaszTörlés
  5. Csodasak a kertedben nyilo viragok <3 Es nagyon tetszik minden szepseg, amivel a husvetra keszultel. :) Boldog Nyuszit (utolag is)!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tartalmas az oldalad, nagyon szépek a képek!Köszönöm!Vidám napot!Emerencia.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Örülök, hogy itt vagy, gyere máskor is!:))

      Törlés

Megjegyzés küldése