Péntek

Reggel nem szoktam zenét hallgatni. Sőt, elég ritkán hallgatok zenét, itthon inkább már a csendet óhajtom. De tegnap reggel vele indítottam, mert tudtam, hogy ismét hosszú nap lesz:
A Kóló című száma!!!!!!! Végigtomboltam, aztán irány a munka.

Elég morcosan kezdődött, mert mire beértem megkezdődött az áramszünet - metszették a fákat - és már nem tudtam elkészíteni a kávémat!!!!! Fél egykor ittam először!!!!!!
Délelőtt Nyíregyházára mentünk a kolléganőmmel, hogy a majálisos főzéshez bevásásroljunk. Már bepakoltunk a kocsiba, amikor eszembe jutott, hogy fotó! Így csak a csomagtartót tudtam fotózni. Három üst babgulyás alapanyaga:

Ebéd után, ja meg a kávé után még egy kis vasalás - a délelőtti áramszünet miatt nem tudtak nekem segíteni. Nem baj. Aztán három óra előtt elkezdtek szállingózni a gyerekek a táncgálára. Na erről nincs fotó, mert ruhát osztottam, hajat fontam, öltöztettem stb, stb. De mutatok a gáláról képeket, mert akkor már volt időm:





Ügyesek voltak a gyerekek, mi meg jól elfáradtunk!
Itthon már nem is volt energiám semmihez sem, a tv előtt el is aludtam!

A mai nap ismér mozgalmas lesz, mert a Pulyabál van, ez a megyei néptáncos verseny, bemutató. Két csoportunk indul. Igyekszem, mert mindjárt megyünk mi is a gyerekek után!

Már mutattam őket egyszer, de most még szebbek!

Szép napot mindenkinek!
Tipitá

Megjegyzések

  1. Nagyon mozgalmas nap volt! ÉS milyen szépek a gyerkőcök! Jól megdolgoztattak, de megérte! Gyönyörűek lettek!

    Várom a holnapot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én is olvaslak, csak kommentre nem futja!:)

      Törlés
  2. Fél egyig kávé nélkül, teljesen át tudom érezni! A napod viszont eredményes volt, nagyon helyesek a gyerkőcök :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése