Retró album 4.

Vasárnap este sikerült befejeznem az albumot. Pontosabban csak a kihívást, mert még fogom folytatni, hiszen vannak még filléres emlékeim... Éjfélig volt a határidő, este 6 körül feltöltöttem!!! Mutatom:
Az édességek, mesék téma közül, a meséket, pontosabban a könyveket választotta. Nem volt régi fotóm, ezért leszedtem a polcról a könyveket és azt fotóztam és írtam egy hosszú kommentet. A technika a gombkészítés volt, amit egy bélyegből oldottam meg:




A bónusz feladat: Ilyen volt, ilyen lett. Az ajánlott technika pedig a papírfűzés volt.


A mostani képem azért ilyen fotos, mert a festékpatron a végét járja!:(


Az album után vasárnap este-éjszaka befejeztem az adventi ajándékokat is, amit a scrap.hu-s lányoknak készítettem. Tegnap postázni kellett, így volt rohanás!! Fotót majd később mutatok,  17-én bontják ki az én borítékaimat! Izgalmas a dolog! Már én is várom a csomagot!

Tegnap este megtartottuk az egyesületi Mikulás ünnepséget. (Tavaly írtam róla.) Török Marci még a színpadon is táncolt!!! ( Legkisebb középen.)


Ma pedig a zenebölcsiseket látogatta meg a Mikulás! :))))))



További szép napot!!

Tipitá








Megjegyzések

  1. Zajlik az élet rendesen, úgy látom :-) De úgy a jó !
    A mesekönyves oldal is nagyon jó, de nekem az Ilyen volt, ilyen lett oldal tetszik különösen.
    További szép napot!

    VálaszTörlés
  2. hi, azért írok, hogy hátha még nem tudod ,de nyertél a vidéki otthonnal és gyorsan jelentkezni kell érte! azt a csodás lámpást nyerted meg amúgy! :)szóval vedd fel a kapcsolatot Mónival,mert ha nem jelentkezel érte időben másnak adja!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. szia! rég jártam itt, és ismét tetszett a bejegyzésed.
    Te honnan való vagy? ha bp-i, és nincs más programod vasárnap - és szereted az ásványokat:ásványkiállítás és börze egész nap, reggel 9-től este 5-ig (Kosztolányi tértől/Feneketlen tó nem messze, a Bocskai út-Zsombolyai utca sarkán lévő TIT-épületben)
    Elnézést, ha úgy érzed, belepancsolok a blogodba, töröld ki. De kevés az egyesület pénze nagy hirdetésekre, így minden fórumot próbálok kihasználni.
    És hátha valaki csak innen szerez tudomást erről a remek programról!

    VálaszTörlés
  4. Rózsa, köszi, hogy szóltál! Már írok is! Jaj de boldog vagyok!!!!! Pont azt szerettem volna!:))

    Isabel: Egy kicsit messze lakom Budapesthez, Nagyhalászban:)), de köszi az infót! Sokszor bosszankodom, hogy milyen jó programokból maradok ki. És nem baj, hogy feltetted!:))

    VálaszTörlés
  5. jaj de jó, hogy nem haragudtál! bizony én is mikor vidékre akarok költözni, mindig eszembe jut, mennyi mindent kapok, viszont mennyi mindenről maradok le. Mert igaz, hogy utazni lehet, de bonyolult, drága és sok időbe is telik! puszi, Isabel

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése