Mi

A scrap.hu októberi vázlatkihívására készítettem ezt az oldalt! A szivet nagyon jó volt csinálni. Azt hittem, hogy sokáig fog tartani, de nem. A körbevarrás viszont igen, de megérte. Egy kicsit festettem a hátteret, mert natur nem tetszett. Amit mostanában nagyon kedvelek, a könyvlapból készített díszítők. Nem kell megijedni, nem olvasható könyvet cincálok szét. Otthon, a padláson talált J. egy-két könyvet. Hiányosak, porosak, kicsit az egerek is megkóstolták. Ilyen lapkat használok fel. Bár mielőtt az első oldalt kiszedtem, sokáig töprengtem. De szerintem így jobb, mintha kidobtam volna a könyvet. Szerintetek?
A fotó 1999-ben készült Ópusztaszeren, a teljes napfogyatkozáskor. A suliból mentünk busszal megnézni a jelenséget. Egész úton esett az eső, mindenütt felhőket lehetett látni. De amikor kellett, elvonultak és nézhettük a napfogyatkozást. Nem sok közös képünk van. Ez az egyik!:))




Összehasonlítottam az utolsó félévben készült oldalaimat. Ugyanaz a színvilág: barna, bordó, piros, rózsaszínes. Érdekes!! Főleg az utolsó szín!!! Úgy látszik változom!

Tartalmas napokat kívánok!
Tipitá

Ui.: Még lehet jelentkezni a játékomra!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése