Filléres emlékeim

A scrap.hu-n egy nagyon jó kihívás van, a Retro gyermekkor. Öt hétig tart, minden héten két téma közül lehet választani és a szerkesztő lányok bemutatnak egy új technikát is, amit szintén lehet alkalmazni. A végén meg van egy jó kis díj!!! Nagyon-tetszik a téma, összeszedtem rengeteg régi dolgot, de úgy le vagyok maradva!!!!!!!!!!!! Még csak a borítom van kész és már az 5. hétnél tartunk! Ááááá!
Tervek és félkész oldalak is vannak, remélem...

Mutatom a borítót:


A kék, hagyományos csomagolópapírt a Biológia Albumomról szedtem le. Így volt eltéve... Csak ki kellett fordítani, mert azért egy kicsit látszik rajta az idő! A vignettát egy másik borítóról áztattam le, aztán kivágtam a közepét, a nővérem neve volt rajta, és aláragasztottam egy fehér lapocskát. A csodálatos bordűrt még a táborban lyukasztottam, nem is tudom kinek a lyukijával. A bélyegek pedig a régi bélyeggyűjteményemből vannak. Pontosabban a dobozból amiben gyűjtöttem beragasztás előtt. Nagyapával rendezgettük a bélyegeket, ő csinált nekem albumot, de az sajnos nincs meg. Bár lehet hogy van valahol... 


Azért választottam ezt a címet, mert már régóta motoszkál a fejembe egy ilyen album. rengeteg cetlim, képecske, meg mindenféle el van téve, amihez fűződik valamilyen emlékem. Egy scrap-albumba jobban fognak mutatni, mint egy dobozban!:))


A "kupac" tíz filléressel, kulcsocskával, a táskám csattjával, muffin papírral, bélyegekkel.


Hétvégén erőteljesen bele kell húznom, ha be akarom hozni a lemaradást. Jön a kedvenc keresztfiam, de már együtt is tudunk alkotni!:))


Szép hétvégét!
Tipitá


Megjegyzések

  1. Ez nagyon jó!Meg az ötlet is!Sok sikert hozzá.Én nem mernék belevágni,se eleje se vége nem lenne!

    VálaszTörlés
  2. imádnivaló... kiváncsian várom a folytatást

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése