Táboros gyerekek

Végre sikerült alkotnom is. Természetesen azért, mert szorított a határidő. Ismét! Annyi mentségem van most, hogy allergia-szezon van, és nagyon nem könnyű az életem. Szombaton pl. szinte semmit sem csináltam egész nap. Az alkotást sem akartam az utolsó percre hagyni, de egyik este azért nem haladtam semmit, mert amikor feltettem a szemüvegem, olyan viszketés jött rám, hogy le kellett tennem.:(( Szemüveg nélkül pedig már nem tudok dolgozni.
Ez van. Na de nézzük a dupla oldalt, ami a scrap.hu augusztusi vázlat kihívására készült:


Egyik oldal
és a másik egy szörnyű rossz fotón:(

Ők a scrap-tábor gyermekei, akiket valamennyien imádtunk.Gyuszi, a legnagobb már alkotni jött az anyukájával. Nagyon ügyes, már önálló blogja is van, itt.
A kisebbek inkább a játékot választották, de indőnként benéztek anyuhoz, és ha kedvük volt alkottak is. Dóri mindig velünk volt, mert apa, anya is alkotott, de teljesen jól lefoglalta magát. A kedvenc a kedvencek között valószínüleg a pár hónapos Lolli volt. Imádnivaló csajszi, a barátnőm lett nagyon hamar, onnantól, amikor Sipike, az anyukája, egyszer meglepetésszerűen a kezembe nyomta. :)
Róluk készült ez a dupla oldal. Most először használtam egy készletet az oldalon,  WeR Memory Keepers-től a Hippity Hoppity a neve (most már tudom), és jó volt így dolgozni. Meg kipróbáltam a dudlizást is. Az a kis firkáknak a neve, amik a képeket szegélyezik.
Jöjjön még egy-két részletfotó:

Pinni és Lolli

Dóri és Gyuszi
Dóri és Manna
Ádám
és még egyszer Lolli.


Tipitá

Megjegyzések

  1. Tündériek a gyerekek és klassz lehetett a tábor!:) Kár, hogy nekem lövésem sincs ehhez a scrap-technikához!:( Te ügyesen csinálod, gratula!

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Tessék inspirálódni, aztán kipróbálni! Én is így kezdtem. És még rengeteget kell tanulnom!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése