Névnapi ajándék

Hogyan vetten egy Honda CB125 T motort ajándékba a névnapomon?

A válasz egyszerű!:)
Kb. két hete J barátja azzal a hírrel futott be, hogy egy csodálatos Hondát látott az egyik turiban. Nem is olyan drága, meg kellene venni. Mert ez egy ritka példány! Kifogástalan állapotban van! Már veteránnak számít! Mert mi lesz, ha valami idióta megveszi, aki nem is ért hozzá és szétszedi, elrontja stb., stb. Erről kb. egy fél óráig jajongtak. Ekkor én nagylelkűen felajánlottam, hogy majd én kifizetem. (Akkor utalták vissza a magánnyugdíjpénztári járadékomat.) Többször említettem nekik ezt a nemes gesztust, de csak siránkoztak. Aztán felment a moci ára, újabb ok a siránkozásra. Én már el is felejtettem az ügyet. De ők nem. Szerintem naponta értekeztek a témáról!
Tegnap reggel, mielőtt J munkába indult, megkérdeztem, hogy esetleg nem szeretne még mondani nekem valamit? Mert megfeledkezett a névnapomról! De még arról is, hogy hétfőn mit kértem ajándékba. Szerintem tegnap óta ezen gondolkozik!
Délután aztán csillogó szemekkel beállított a műv.házba és közölte, hogy levitték a motor árát. Hurrá!, mondtam én. Aztán mivel figyelmesen, bizatatóan éa bizakodva nézett tovább, leesett a tantusz: ezt nekem kell kifizetni, hiszen megigértem.
Szóval, így vettem én a névnapomon ajándékot J-nek. Egy Honda CB 125 T-t. ( Ha majd látom, lefotózom és megmutatom. Gondolom izgultok, hogy milyen??:)) Én nagyon.
Halkan megkérdeztem, hogy most mi lesz ezzel a motorral. Miért kellett? Mert szép!! És, hogy a miénk legyen! .... Többet nem kérdezek! Várom az ajándékomat!

Akik most kezdték valamilyen formában az iskolát, azoknak jó évkezdést!
Szép napot!

Tipitá

Megjegyzések

  1. Várom a képet és az első élmpényeket!

    VálaszTörlés
  2. Oké! Az élményekre én is kiváncsi vagyok! Azt eddig nem írtam, hogy igazából ez nem motorozás céljából kell! De nem ám. J mindene a veterán motor, de motorozni nme szeret. Vagy inkább, az nem érdekli. Amikor megismerkedtünk volt egy nagy BMW motorja, háborús. Na azzal szerettem volna menni, de mielőtt erre sor került volna, eladta. Neki a kihívás kell, hogy össze tudja-e rakni.

    VálaszTörlés
  3. ááááááááááááááá,ez kész! te sem unatkozhatsz a párod mellett!:) és mit kaptál végül tőle,már a motoron kívül?:)

    VálaszTörlés
  4. Még nem jutott eszébe, hogy mit kértem!:)) Így nem árulhatom el!

    VálaszTörlés
  5. egyszerűen imádom ezt a sztirit... többször is elolvastam és jókat derültem azon ahogy az élet dolgait veszed...

    VálaszTörlés
  6. Hát, ez a sztori marha jó!:))) Most értem ide!
    Mutass már fotót, légy szíves, ha lehet! Mi van az ajándékoddal?:DDD

    VálaszTörlés
  7. Tegnap már lefotoztam a nagyszerű járművet, este feltöltöm! Hogy várja mindenki!!:)))) Eszébe jutott a névnapi ajándékom, de még nem kaptam meg!:(( Nagyon prózai a dolog, azt kértem, hogy keresse meg a születési anyakönyvi kivonatát, vagy kérjen újat! Mert kellene!!! Különben már hónapok óta kérem, kb. hetente egyszer felhozom a témát! Nem sietünk el semmit!:((Ha meglesz, sikítok!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése