Vidor

Ma kezdődik a VIDOR Fesztivál Nyíregyházán!! (VIdámság és Derű ORszágos seregszemléje). Hurrrrááá!!! A részletekről itt olvashattok. Az idén nem vettem színházjegyet, "csak " koncertezni fogunk! Ma este Muzsikás, holnap Korpás Éva - sajnos nem látom:( - , aztán Bognár Szilvia, jövőhéten Rendkívüli Prímástalálkozó, majd a Csík Zenekar zárja a fesztivál zenei részét! Meg még sok mindenki más, de sajnos minden este nem tudunk koncertezni, de majd még meglátjuk!  Most előreláthatólag végig jó idő lesz, így szabadtéren élvezhetjük a csodálatos muzsikákat!

Tavaly készítettem a Vidorról egy oldalt Yabo kihívásra, amiről sajnos lemaradtam. Mivel akkor még nem blogoltam, így most megmutatom nektek. A hangulat szerintem átjön!:))




Szép hétvégét!

Tipitá


Megjegyzések

  1. De jó ez a VIDOR mozaikszó rövidítésként!:-)

    VálaszTörlés
  2. Ájulós oldal!!!! Baromi jó helyen laksz, hogy ennyi kulturális fesztivál van a közeletekben! :)))

    VálaszTörlés
  3. Éva: Igen ezt a VIDOR-t jól kitalálták. Pár éve HappyArt Fesztiválként futott, azért, mert állítólag sok külföldi jön ilyenkor, és ők könnyebben megértik így. De akkora volt a felháborodás, hogy köv. évtől ismét VIDOR lett.

    Era: Köszi szépen! Örülök, hogy tetszik! A "jó helyen laksz"-ról azért van egy-két véleményem, de ne menjünk bele! :))

    VálaszTörlés
  4. Nálunk ma kezdődött a karnevál (a vásárfiát már megvettem), Bognár Szilvi hazajön fellépni, lesz egy gyerekműsora is. Délután Alma, holnap Kolompos... A Vidorról az jut eszembe, hogy amikor Dorka megszületett, eljátszottunk a nevével. Ha vidám, akkor Vidorka, ha nem eszi meg a spenótot, akkor Undorka, ha meg szeret kirándulni, akkor Kalandorka, és ha nagyon okos, akkor Tudorka...

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szellemes és szuper cím egy jó kis fesztivál bulinak. Olyan jó olvasni hgy mennyi minden történik országszerte. Csak azt sajnálom , hogy nem nagyon jutok el! Boldog névnapot Neked is!!!!

    VálaszTörlés
  6. Míg Nyíregyházán voltam diák én is imádtam a Vidort, főleg a koncerteket!!! De azóta sajnos nem voltam :(

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése