Átváltozások 2.

Hétvégén végre alkottam, illetve elkezdtem és tegnap befejeztem. Igaz, hogy nem scrapbook, pedig nagy saram van ott, de most ehhez volt kedvem. (Le vagyok maradva a stek-kártyákkal, van két kihívás, amire szeretnék alkotni és akkor még nem említettem a többi tervet!! Jaaaaajjjj! )
Ezzel viszont azért kellett igyekeznem, mert szombaton megvettem a virágokat és el kellett őket ültetni.   Mutatom a képeket!

Ilyenek voltak:


Ilyenek lettek:





Majd akkor lesz igazán szép, ha a virágok elkezdenek növekedni és virágzik a levendula, mert az is van benne.:) Levendulás szalvétám éppen nincs, de ha szert teszek megfelelőre, lehet, hogy még alakítok a mostani állapoton.


A locsolók már régen várakoznak az átalakulásra. Az egyiket az én drága Barátnőmnek akartam készíteni, de sajnos az Élet másképp gondolta...


Melegebb napokat kívánok nektek! (Nálunk brrr hideg van, bár reggel azt mondta a rádió, hogy a Dunántúlon süt a nap.)

Tipitá

Megjegyzések

  1. Rajtam nem tudnál változtatni???? Igen rám férne egy ilyen alapos átváltozás. Igazán egyszerű lenne, csak megfiatalítanod kellene:-)))
    Nagyon hangulatosat alkottál:-)

    VálaszTörlés
  2. Húúú...állat jók lettek! Nagyon tetszenek!!!

    VálaszTörlés
  3. úúúristen na ebben szívesen részt vettem volna!!!

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy tetszik nektek!! Jól indul a napom!

    Alterego: :))))Fiatalítással még nem próbálkoztam, de ezen a téren is vannak praktikák! Ha valami hatásosat találok ki, jelentkezem!:)))

    VálaszTörlés
  5. Aztaaa! Érdemes volt szétnézni nálad. Nekem a díszítetlen locsolókannák is tetszettek mindig, de az általad alkotottak is most.
    Igen, a Nap süt a Dunántúlon is, de nincs melegünk.:-)

    VálaszTörlés
  6. Ez az átváltozás nem semmi, nagyon jók lettek!
    Ügyes vagy , majd készíts képet ha beindultak a növények.....Dunántúlon süt a nap ezerrel, de nincs nagy hőség, a cseresznye viszont nemsokára érik, megyek le is fotózom.

    VálaszTörlés
  7. Na, ilyet úgy szeretnék!! Festett-dekupázsolt szépséges bádogkannákat virágokkal... Gyönyörűek lettek! Leld örömödet bennük!

    VálaszTörlés
  8. húúú de szuperek lettek!!!!Le a kalappal!!!!Nagyon-nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm kedves szavaitokat! Nem gondoltam volna, hogy ilyen sikere lesz. Bár amikor fényképeztem J. megjegyezte, hogy: Ha ezt felrakod a blogra, fognak ámuldozni! :)))
    Régi vágyam teljesült ezekkel a tárgyakkal, gyönyörködöm is bennük! A dézsa, ami nem dézsa hanem vájling, kap mág egy kisasztalt is, de ez még titok!;)

    Judit! Láttam a cseresznyédet, irigylem is! Az enyémek borsónyiak. Jövőhéten szerintem indul az eperszezon, már készülök!

    VálaszTörlés
  10. Ez asztán az átváltozás, ügyes munka!!! Nagyon szépek lettek:))

    VálaszTörlés
  11. nagyon ügyes vagy
    (hülyén hangzik?)

    VálaszTörlés
  12. Katalin: Egyáltalán nem! A dicsérő szó mindig jó!! Bár én a gyerekeknek mindig azt mondom, hogy az a lényeg, hogy az alkotó elégedett legyen a művével, de az igazság az, hogy a legtöbb ember közönségnek alkot!:) Szerintem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése