Nyaralás...

Hol van az még?! Kérdezheti, mondhatja bárki. Joggal. Mert tényleg sokára lesz még július 26-a. Akkor megyünk ide. Ezt a csodálatos helyet Krisztina blogján találtam. Szerelem első látásra. Az Azzurro szobát szerettem volna, de az sajnos abban az időpontban foglalt, így "maradt" az Argento. Talán kibirom ott is!:)))
Nagyon várom, hogy ott legyünk! Addig még sok munka van és sok minden fog történni, de olyan jó vágyakozni!

További szép napot!

Tipitá

Megjegyzések

  1. de szép helyre mentek... és csak semmi mentegetőzés, hogy már a nyárról ábrándozol... egyrészt tényleg lenyűgőző helyre mentek... másrészt mert az álmok előre visznek...
    bevallom én már a hideg zord télben is a nyaralásunkról ábrándoztam... a tengerre készülnénk, így elég vicces volt rétegesen, bundában mezítlábas gyerekekről fantáziálni...

    VálaszTörlés
  2. Brühühü...Én is az Azzuro-t néztem ki, csak nem volt már hely. Mi a 10. házassági évfordulónkat szerettük volna ott ünnepelni, de nem mondok le róla! Várom a beszámolódat! Én is türelmetlen lennék a helyedben.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon finom szabadságotok lesz és hamar eljön, meglásd :-)))

    VálaszTörlés
  4. Andi: "...az álmok előre visznek..." Ezt megjegyzem.:)

    Nóri: Hát igen. Az Azzurrot sajnálom nagyon, de az időponton nem akartunk változtatni, mert ekkor van Kapolcs és szeretnénk egy napot ott tölteni. Már régen voltunk és jó lesz ismét szétnézni. Nem is lepődtem meg, hogy a tintakék lazur után ezt a szobát választottad te is! :))) Majd lesz beszámoló! :)

    alterego: A finom szabadság is megjegyzendő!! Köszi!:)

    VálaszTörlés
  5. Én is bekukkantottam, valóban szép!

    VálaszTörlés
  6. Szia Márta! Én meg rajtad keresztül eljutottam a Villa blogjára! Köszi!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése