Szerelem

Tegnap este scrap-chat volt a scrap.hu.-n. Beszélgetünk, egymással és egymás mellett, alkotunk, félreértünk, nevetünk hangosan, nálunk zeng a ház, zenét ajánlunk egymásnak, majd meg is hallgatjuk, szóval nagyon jó buli. Szeretem ezeket az órákat, főleg azért, mert a szkreppes lányok nagy része Pesten él, ők találkoznak is. Én a nagy távolság miatt kimaradok ezekből, marad a chat és a tábor. (Amit remélem hamarosan szerveznek, mert nagyon mennék...) Tegnap este Veka vezényelt, ez lett belőle:


A kép 2005-ben vagy 2006-ban készült, még az előző lakhelyünk udvarán, a kis kocsink vásárlása után. Szerintem J. barátja készítette a képet, pontosan nem tudom. A komment helye még üres, éjszaka már volt egy-két gondolatom, de elfelejtettem :(
Egy közeli:


A drótszívet én készítettem a kazán fűtőszálából, vagy valami ilyesmiből. A varrás kicsit ferde(!!), de 11 óra körül jött az instrukció, hogy varrjuk körbe a lapot! 1. hadilábon állok a varrással, a hímzés az más. 2. a varrógép dobozban van, tehát előszedni nagyobb macera, mint kézzel varrni. 3. azt se tudtam, milyen cérnát fogjak meg. Aztán ez az érdekes színű akadt a kezembe és el volt döntve a dolog.
A címet J. adta, mert lövésem se volt, mi legyen a pasis oldalhoz, de bejön! :)

Szép estét!
Tipitá

Megjegyzések

  1. Nagyon jó lett, itt is mondom! Érdemes volt fennmaradni!

    VálaszTörlés
  2. Szuper ez az oldal! Én tegnap tisztára azt hittem hogy géppel varrsz, aztán ma látom, hogy kézi varrás! Jó lett nagyon! És hát ez a szííív, így még pasisabb, hogy fűtőszálból van. :P

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom, hogy nem tudtam végig maradni. Olyan jól összefoglaltad itt a hangulatot. :DDD
    És az oldal is szuper lett! Nagyon tetszik, gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Köszi lányok! Mondtam, hogy kézzel varrok! Bár a régi varrógép, még a nagymamámé volt, lábbal hajtós, az végig a hátam mögött volt alkotás közben. De olyan régen haszbáltam, hogy eszembe sem jutott. Majd legközelebb beizzítom!

    VálaszTörlés
  5. Ügyes vagy és találékony, nem ismerem ezeket a dolgokat, de tetszett!

    VálaszTörlés
  6. Judit Eszter: Köszönöm! Én még csak tanuló vagyok!Kimeríthetetlen az ötletek és a technikák tárháza.

    VálaszTörlés
  7. de jó lett... a szinvilága nagyon megkapó... tetszik...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése