2011. január 3., hétfő

Naptár és lovacska

Szilveszter délelőtt eljutottunk a keresztfiúnkhoz, akit már régen láttunk és ekinek végre adaadhattuk a karácsonyi ajándékokat. Kapott egy Kisvakond dvd-t, egy olyan könyvet, amihez van sok-sok kellék, amikből hangszereket lehet összerakni. Minden le is van írva, rajzolva, vannak sablonok, matricák. Lehet készíteni dobot, csörgőt, szélcsengőt, száncsengőt, citerához hasonló valamit. Hál istennek a gyerek nagyon muzikális, szeret énekelni, szereti a zenét. Azt hiszem Halász Judit és az Alma együttes most a favorit. A harmadik ajándék a lovacska volt, amit náluk fejeztem be, amíg beszélgettünk, játszottunk, énekeltünk én szorgalmasan öltögettem a ló kantárját, sörényét és a füleit. A minta a Praktika decemberi számában volt és nem is volt nehéz elkészíteni, csak azért én egy kicsit hadilábon állok a varrással. De Marciért mindent. Tetszett neki, alíg tudtam lefotózni, mert ugrált és táncoltatta a lovat. Aztán azzal aludt el!:)
Ilyen lett:


És megkapták a 2011-es naptárat is. Igázából ez készült egy kicsit nehézkesen ( alkotói válság ) és nem is lett minden oldal olyan, mint amilyet szerettem volna, de ez már ilyen.A novemberi oldal fotója 2009-ben Márton-napon készült. Berecz András mesélt nekünk, nagy-nagy örömünkre, és akkor kértük meg a közös fotóra.Néhány oldalnál próbáltam a hónaphoz illő fotót keresni, ha ez nem jött össze, legalább a szinekkel érzékeltettem az időt. 

Végezetül Kósa Andi játékra hív bennünket, nézzétek meg!Szép napot mindenkinek!
Tipitá

2 megjegyzés:

  1. Micsoda kézügyesség és türelem kell mindehhez, gratulálok !!!!

    VálaszTörlés
  2. juj de jó ez a naptár... szerintem nincs itt semmi alkotói válság, biztos csak nem jöttek olyan könnyedén az ötletek... de a végeredményből ez nem látszik
    a lovad is nagyon tetszik... es a határidőnaplód is :D

    VálaszTörlés