Elkezdődött...

...a  karácsonyi készülődés. Tegnap szabadságon voltam, leginkább azért, hogy rendbe tegyem a kertemet. Természetesen esett az eső. Ez mindig így van, ha kerti munkát tervezek. Életbe lépett a b-terv, a takarítás. Úgy gondoltam elkezdem a lakás díszítését is, mert most van időm. Már egy hete karácsonyi díszek után kutatok, amiket majd a játszóházban lehet készíteni, hét elején megjött a Praktika, amiben jobbnál-jobb ötletek vannak, így tele vagyok inspirációval.
Mág nincs kész az egész lakás, de most ez a kedvencem:
A keretek állandóan a falon vannak, csak cserélgetem  a "tartalmat". A képkeretbe akasztott díszeket valahol láttam, de már nem tudom hol.
Most még azt nem tudom pontosan, hogy a csodálatos disztököket, hogyan építem be a karácsonyi enteriőrbe, mert azokat imádom, és most nagyon szépeket kaptam.
Szép napot mindenkinek! ( Ja, ma már természetesen jó idő van, és megyek dolgozni!)
Tipitá

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik ez a képkeretes karácsonyi dekoráció, ha nem bánod leutánzom.( Hajdanán, egy régi lakásunkban hasonló volt , csak egy szál rózsa volt benne.)
    Még én sem vagyok túl a kezdeti blogolós nehézségeken, de mondhatom igazán élvezetes szórakozás. Sok sikert kívánok:-)))

    VálaszTörlés
  2. hu, de ötletes... méghogy mindig változtatható... áll lees tőle...
    Erika, majd ha ellátogatsz a filcbeöltvére vár ott rád egy játék és egy dij, fogadd tőlem szeretettel. És irj magadról, mert kiváncsi vagyok rád :D

    VálaszTörlés
  3. Ez tényleg nagyon jó ötlet!
    Mamámtól maradt ránk sok képkeret, lehet én is kivitelezem ezt az ötletet.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése