Ordítani tudnék

Sőt, tomboltam is! Szerintetek miért kellett kivágni ezt a fát? Mert én nem tudom!! A helyszín a művelődési ház udvara, pontosabban már udvarunk sincs. Letérköveztek mindent, megszűnt a kerítésünk és az udvarunk. Három fát hagytak meg, azt mondták ezek maradnak, aztán mégsem... De hogy ez miért volt útban, azt nem tudom. Hátul az ott egy garázs, ami nem marad így, de még folynak a munkálatok. Véleményem szerint valakinek tűzifa kellett, mert az összes fa valamelyik udvarra kerül. Általában ugyanoda. És nem is tudok senkinek sem szólni, mert nincs kinek. Annyira felháborít, hogy most már muszáj leírnom. Fa vágás közben összetörték a diófánkat is :((((. Valamennyire látszik a képen, hogy ott van egy gyalogút lefelé, onnan is kiszedtek két akácfát, pedig nem voltak útban. Tombolok!! Az az elszomorító, hogy borzalmas mennyiségű fát vágtak ki így az idén! Az önkormányzat! Ja, ilyen hogy madarak, fészek, fiókák... 





A diófánk! :(

Ez egy nem jó bejegyzés, de le kellett írnom. 

Mutatok szebb képeket! 

Tudom, vannak méretbeli különbségek, nem is akármilyen! De a kisebb már saját!! És nagyon-nagyon finom. Volt! :)

Láttatok már ekkora cseresznyéket? Az én szám is tátva maradt tegnap, amikor megláttam. A fát még Édesapa ültette pár éve. Igazából most van rajta először bő termés! Gyönyörű és finom!! (Volt is hasfájás este.:) )

Szép napokat!

Nyugatról küldjetek egy kis esőt! Köszi!! :)

Tipitá


Megjegyzések

  1. Megértem a mérgedet és a könnyeidet. De nem értem én sem azt a pusztítást, ami kitudja milyen érdekeket szolgál. Itt, a Velencei- tónál kb. 100 gyönyörű lombos fát pusztítottak ki, egy kihasználatlan betonkolosszus miatt. :-( ( Velence kapuja )

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése