Árvák

Ma szomorú napunk van...

Elpusztult Hajnal, a gólyamama. Valószínűleg áramütés.

Halász déltől, amikor a váltás volt, a fészken ült és melegítette őket. Este nyolc órakor sikerült lehozni a fiókákat. Elvitték őket a nyíregyházi Vadasparkba, ahol meleg fészek és élelem várta őket. Már ettek, jól vannak és alszanak. Még annyira kicsik, hogy Halász nem tudta volna egyedül felnevelni őket, mert nem lehet hosszabb időre magukra hagyni őket. Főleg ilyen rossz időben. De akkor sem ha süt a nap, mert akkor meg az lenne a baj. Szerintem még az utolsó percekben, mert most már nagyon fúj a szél, sikerült lehozni a fiókákat. Köszönet Nagy Karcsiéknak akik mindent intéztek, az ibrányi tűzoltóknak akik segítettek, az e-on-os kocsinak!!!!

https://www.facebook.com/photo.php?v=707317949333210&set=vb.504402916291382&type=2&theater
Itt lehet megnézni a mentést.

Én láttam Hajnalt. Tőlünk négy házra esett le. Nem volt jó...


Tipitá

Megjegyzések

  1. Igazán sajnálom! Minden elismerésem a segítő embereknek.

    VálaszTörlés
  2. nagyon sajnálom, olvastam a fb-on,
    rossz érzés emberi fejjel gondolkodva, hogy a papának nem tudunk értesítést küldeni...

    VálaszTörlés
  3. Annyira szomorúan olvastam a hírt! Csenge biztosan teljesen el lesz szontyolodva tőle - szinte minden nap megnézegettük, mekkorát nőttek, mit esznek, hogy ügyesednek napról napra. Milyen kár! De persze szerencséjük van, hogy legalább van esélyük a felnövésre. Köszönjük azoknak, akik segítettek!

    VálaszTörlés
  4. Kicsi gólyák nagyon hamar lettek sztárok! :( De jól vannak. Esznek, nőnek. Ha érdekel benneteket, akkor a gólyanaplóban van leírás, fotó. Link: http://nagyhalaszgolyakamera.blogspot.hu/2014/05/golyamentes-nagyhalaszban-egy-szomoru.html
    Az új anyukájuk, Rita, folyamatosan beszámol majd az eseményekről.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése