Kettő

Ezen a fotón még csak az első tojás látszik, de már megvan a második is! :)


A gólyakamera itt érhető el, a gólyanaplóban pedig érdekes dolgokat olvashattok. Pl. arról, hogyan támadták Halászék fészkét, ami szinte mindennapos. Szerencsére vér itt nem folyt, pedig szokott. Ez a fészek, különben luxusnak számít, mint ahogy a madarász fiúktól megtudtam. Olyan, mint egy rózsadombi villa. A templomtorony ugyanis kb. 11-13 óráig árnyékolja a fészket, ami a nyári hőségben felbecsülhetetlen.

Szép hetet mindenkinek!
Tipitá

Megjegyzések

  1. Jujj! Megnéztem a "bunyót" is - nem semmi. És drukkoltam, hogy jól érjen véget! Köszi, hogy mindig eszembe juttatod ezt a kis kamerát. Annyira jó látni, hogy újra itt vannak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Már négy tojás van! Nézegessed őket! Szépek! :)

      Törlés
  2. Annyira aranyosak a picik! És láttuk, hogy a negyedik jóval később kelt ki az első háromnál.
    Érdekességképp én is mutatok neked egy másik wegkamerát - ez Hollandiában van, és picit más helyen: egy 18 emeletes épület tetején költ rendszeresen egy vándorsólyom pár. És nekik is 4 fiókájuk van. CSak itt a reggelik és vacsorák kicsit véresebbek :-) De a picik itt is nagyon aranyosak http://asml.peregrines.nl (Ha esetleg épp semmi nem látszik, csak azért van, mert épp elbújtak a kamera mellé - néha szoktak)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Meg fogom nézni! De ma nálunk szomorú nap van, mert elpusztult a gólyamama, Hajnal. :(

      Törlés

Megjegyzés küldése