Végre

Meggyógyult a blogom! Írni eddig is tudtam, de képet feltölteni nem. És november 20-a körül éppen az 1 nap -1 fotó-ban voltam benne, ezért volt fontos a kép. Aztán vártam és vártam, töröltem képeket, nem történt semmi. Ismét töröltem képeket, meg írni is akartam, de valahogy nem jött. Pedig képtörlés közben, ahogy néztem a régebbi bejegyzéseket, olyan jó volt végigélni ismét a dolgokat. Mert elég szépen nyomon lehet követni az életemet, életünket. Most meg majdnem kiesett egy hónap. Gondolkoztam is, hogy most honnan is folytassam. Fejezzem be a novemberi képeket? Olyan sok minden történt a majdnem egy hónap alatt. Az idén is készítek decemberi naplót, fejben már készül:), így a december meglesz. Azt hiszem csak a közben készült scrap-oldalaimat fogom feltenni, mert azok mindig idekerülnek.  De lehet, hogy minden másképp lesz. Majd meglátjuk!
 
 
Szép estét mindenkinek!
Tipitá

Megjegyzések

  1. Lehet örülni a gyógyulásnak!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, így van rendjén, legalább még teljesebb lesz az ünneped, nem fog nyomasztani a dolog. Édesek az angyalkák.

    VálaszTörlés
  3. De aranyosak vagytok!:))) Jövök majd, csak ma egész nap alkotás van, mert holnap postázra kell adni a képeslapokat egyéb ajándékokat. Világom van, nincs főzés, tegnap volt, férjem készíti a forró csokit!!:))Szóval jóságos harmadik vasárnap!:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! Viszont kívánom!:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése