Új oldalak

Pár bejegyzéssel ezelőtt már írtam, hogy a scrap.hu novemberi vázlat kihívására Merika engem kért fel!!! Így most nagyon hamar elkészültek a vázlatos oldalaim! :)))
Mutatom, hogy mit választottam!
Az első oldal ez, innen:
 
Ez pedig az én oldalam:
A következő valamennyi oldal témája Erdély! Ez van!
De azt hiszem nem lehet megunni!
 
 
A másik választott oldalam innen van:
 
 
Az enyém:
 
 
Ez a kapu annyira szép, hogy alig tudtam betelni vele!
 
A lányoknak tetszenek a vázlatok, mindkettő gyorsan elkészíthető.
Ez jó!
 
 
A Szerkesztő lányok kitaláltak egy újabb kihívást is, a már meglévő kettő mellé(!). Ez pedig a rapid kihívás. A lényege, hogy 24 óránk van az alkotásra. Igazából egy kicsit több, mert ahogy felkerül következő nap éjfél a határidő. Na, volt sürgés-forgás a scrap.hu-n. Nem győztem megnézni az új feltöltéseket! Egy hétvége alatt, mivel szombaton és vasárnap is volt egy rapid(!!!áááá), több, mint 30 új oldal. Mindez különben a pontversenyért is van! Elég szoros a verseny. A második helyen állok Noéval együtt, Sipike előz meg bennünket 2 ponttal. A fődíj egy komoly vágógép! Hmmmm... De ezenkívül is lesz sok ajándék. Meg jó volt alkotni. Ha valami hajtja az embert, az újabb és újabb kihívás, nekilendül és nem halogatja. Azért nemcsak alkottam, azt este, meg éjszaka tettem. Napközben az udvart és a kertet rendeztem, almabort készítettünk-majd lesznek képek is-, kertet ástam, átültettem a rebarbarát, szóval kihasználtam a két napsütéses napot. ( Ma meg jól eláztam.) Na, ennyi szövegelés után mutatom a két rapidot. Az első feladat az volt, hogy egy magyar alkotónak az oldalát kellett liftelni. Én Nórit választottam, ezt az oldalt:
 

Ez pedig az enyém:
:)


A másik feladat pedig az volt, hogy festeni kellett az oldalon. Ez jóóóó!
Bocsi a kép minőségéért, de most este ez van!
 Az egyik kedvenc képem Erdélyből!
 
Egy kicsit hosszú lettem, de amikor így felpörögnek az események!
A borkészítést azért majd megmutatom!
 
Minden jót!
Tipitá
 
Ui.: Holnap 10 milliószoros teremtő nap lesz!
 







 

 
 
 
 

Megjegyzések

  1. Na, én ezekről a rapid kihívásokról jól lemaradtam, de majd figyelem. Mostanában a fotós kihívás foglalkoztat, nagyon élvezem. Köszönöm, hogy tőlem választottál oldalt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit! Még fogok liftelni tőled, mert van egy-két kedvenc!:))

      Törlés

Megjegyzés küldése