Júliusi vázlat

A scrap-tábor első workshopja a júliusi vázlat volt. A szerkesztők egy könnyebb és egy nehezebb oldalt hoztak. Majdnem mindenki a nehezebbhez kezdett hozzá. :)) Igazából szerintem nem volt nehéz. Majdnem elkészültem a táborban, csak nem volt címem. A fotón édesanyám van lánykorában. Ez a "szépruhás" fotója. Sajnos a ruha történetét nem sikerült kideríteni. Apukám a következő okos választ adta, amikor megkérdeztem, miért volt anyán ez a ruha: mert tetszett neki. :)) A történetet már sose tudom meg, de a fotót nézegethetem. Van egy kinagyított változat is, ami bekeretezve a falon van. A fotót nagyapám készítette, aki nagyon jó fotókat csinált. Ő tanított engem is fotózni, Szmena8 gépen:)), sőt megtanított képet is előhívni. Mindenféle szerkezetet beszerzett vagy összeállított, amire szükség volt, aztán munkához láttunk!:)) A kinagyított képet is sokkal-sokkal később készítette, mint az eredetit. Nekem.

Az oldal tehát majdnem elkészült a táborban(!!!), de még valami hiányzott róla! Adrienntől kaptam egy gyöngytollat és ezzel készítettem egy-két indát. Na most ez kb. másfél hetembe került. Minden nap nézegettem az oldalt, fejben elterveztem, de csak ma csináltam meg. Biztos azért, mert mindjárt lejár a határidő! Meg azért mert ma alkotói napot tartok!:))

Mutatom az oldalt:


Részletfotók:



A gyöngytollat imádom, a másik kedvenc a tortapapíron Borka pecsétje. Annyira széééép! Bár itt nem nagyon látszik, de az!!

További szép napot!
Tipitá




Megjegyzések

  1. Szép a pecsét, (én látom) és nagyon szép anyukád a fotón.Láttam a táborban félig készen, nem kell semmit elkapkodni! Nagyon szép oldal lett!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem az volt a nehéz, hogy jól sikerüljön :) A tiéd sikerült, nagyon harmonikus az egész és tényleg különleges a fotó.

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon szép a pecsét (szerintem jól látszik), és a gyöngytoll indák is nagyon szépek lettek ! Nagyon jól illik ez a finom díszítés ehhez a különleges fotóhoz! (Ah ... én meg lehet, hogy kicsúszok a határidőből :-( , pedig nekem is tetszik ez a vázlat! )

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen! Húzzál bele! Holnap éjfélig még tenger sok idő van!:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése