A kis szaki

A májusi vázlat kihívásra elkészítettem a második oldalt is! 21-én!!!! Hol van még a hónap vége? Vállveregetés magamnak. Hmmm, most már csak kb. 100 ajándékfélét kellene elkészítenem  hétfőre, meg egy albumot, meg még egyet 30-ig. Na, majd csak lesz valahogy.
Mutatom az oldalt:

A képen Marcika van, még két éves korában. Először nyúlt bele J. szerszámosládájába. Olyan ügyesen fogta meg a különböző szerszámokat, hogy csak lestünk.  Azóta szerel!! Két szerszámos ládája van, amit hoz-visz, szerel, átalakít, csiszol, lebont stb.,stb. ( Nálunk egyszer előadta, hogyan alakítja át a házat!!:)). Engem elküld Disneyland-be, J-vel pedig dolgoznak! Kedvenc sorozata A nagy házalakítás!!)


A címmel nem vagyok teljesen megelégedbe, de még nem tudom, hogyan alakítsam át. Fessem be a többi betűt is úgy, mint a s-t????
Az alap különben Yabo karton és felhasználtam sok maradékot innen-onnan, gombok, egy kis pecsét és pacák.



Virágzik a pünkösdi rózsám! Nagyon szép!

Szép napot!
Tipitá



Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik az oldalad ! Én nem festeném be a többi betűt is ugyanolyanra - esetleg csak feketével körbekontúroznám őket vagy fekete tollal "zebracsíkosra" festeném - :-) De ez csak az én ötletem. Így is nagyon tetszik !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Ezt ki fogom próbálni! Jó ötlet!:))

      Törlés
  2. Nagyon szépeket csinálsz. Mindig is tetszett scrap technika, csak valahogy nem érzem magam elég ügyinek hogy én is csináljam. Igy hát marad a rácsodálkozás mások szép munkájára. Nekem nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Hát, én lassan három év után is elbizonytalanod időnként. Olyan könnyűnek látszik, aztán mégsem. Néha olyan gyorsan összeáll egy oldal, néha meg kinlódok. De nagyon szeretem. És annyi, de annyi tervem van.
      Különben, amíg ki nem próbálod, ugysem tudod, hogy tudnád-e. Jó móka ez. Csak ha egyszer elkezded..., nincs megállás!:))

      Törlés
  3. tök jó vidám!!! scrap.hu-ra mikor kerül fel?:)

    VálaszTörlés
  4. Engem nem zavar a cím. szerintem jó így. Nagyon ügyes a bubifoliás pöttyözés. (nekem ez sem szokott sikerülni ;-() És csak semmi elbizonytalanodás!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése