Hétfő

Ti már jártatok úgy, hogy amikor hosszú ideig szerkesztgettek egy bejegyzést, végre jó és közzéteszitek, csak a cím jelenik meg???? Áááááááá...
Én most így jártam. Hm. Kicsit felhúztam magam...
Tehát, csapó kettő!

Week In The Life 2012
Ali Edwards nevéhez fűződő "Week In The Life" elnevezésű projektet scrapbook körökben sokan ismerik. Egy Ali által előre meghatározott héten keresztül dokumentáljuk a mindennapjainkat, fotókkal, kommentekkel, apró emléktárgyakkal, úgy ahogy egyébként nem tennék. Tavaly Anett végigcsinált egy ilyen hetet, és most ismét erre búzdít a scrap.hu-n. A lényeg, hogy fotókkal, feljegyzésekkel végig dokumentáljunk egy hetet! Kalandra fel!

Ez történt az első napon:
Reggelente ez a kép fogad. Pontosabban, ahogy kilépek a hálószobából, a teraszra látok, ahol Özsike még szunyókál vagy esetleg már ébren van. (Nem itthon alszik, hajnalban szokott megjönni.) Ma reggel, amikor meglátott, intett a fejével: na, mi lesz már???, aztán amikor meglátta, hogy elindulok felé, gyorsan lemászott az asztalról és beült az ajtó elé. Pontosan tudja, hogy reggel először ő kap kaját! Hát nem gyönyörű!!

Készül a reggeli teám. Ma kezdtem egy kúrát.

Aztán munkahely, ahol különleges dolog nem történt. Egy pályázat után rohangáltam, ami nem is az én dolgom lett volna!:(((
Délben bábelőadás volt a gyerekeknek:



Egy gyors út Nyíregyházára plakátokért, meghívókért.


Munka végén a  férjem értem jött, és gyorsan kicserélte a festékpatront a nyomtatónkban!:)))
Mert olyan rendes!


Amikor kiszálltam a kocsiból a házunk előtt, látom, hogy Özsömér szépen ballag hazafelé. Esküszöm, hogy megismeri a kocsink hangját, Nem az első eset, hogy akkor bukkan fel valamelyik szomszédból, amikor mi is hazaértünk. Sajnos beért az udvarra, amire előkaptam a fényképezőt, aztán oldalra dőlt, forgolódott, hogy simogathatom! A Dög!:))


Ezután elkisér az ajtóig, megvárja, hogy kaját kapjon, eszik és továbbáll!

Este még kertészkedtem egy kicsit, amit nem fotóztam, de a következő képen az a mappa látható, ami majd átalakul albummá. Megyek és folytatom is, mert már haladtam vele.


Folyt. köv. holnap!

Tipitá

Ui.: Akit érdekel, a kenyerem finom volt!!
Már öt tojás van a fészekben!
Ez a 200. bejegyzés - vagyis a 201., mert egyszer már megvolt.
 Ezt a jövőhéten megünnepeljük!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése