Ősz

Elkészült egy újabb oldalpár. Bár kész csoda, mert a múlt hetem kicsit sok volt. Két kihívásra is készítettem. Az egyik a Yabo kihívása volt, ahol az volt a feladat, hogy: A beküldött alkotásokat ezúttal a Yabo őszi címke készletének színei jellemezzék. Ez nem volt nagyon nehéz, mert vannak ilyen kartonjaim, illetve mindenféleképpen akartam egy őszi oldalt. A másik kihívás a scrap.hu novemberi vázlat kihívása, ami kapóra jött, mert duplaoldal került fel ismét, így több fotóval lehetett dolgozni. Elég sokat fotóztam és sok tetszik belőle, nem tudtam igazából szelektálni. Így is elég szabadon értelmeztem a vázlatot.:)
Mutatom az oldalaimat:


Egyik oldal. A korongok összevarrását és "felhasználását" egy külföldi oldalon láttam. Sajnos fogalmam sincs, hogy hol, pedig már kerestem. Ha valaki tudja, nyugodtan szóljon!




Másik oldal.


Vers Éva blogjáról:).



Tartalmas szép hetet kívánok nektek!:)

Tipitá







Megjegyzések

  1. Jó ez a korongozás. Klassz oldalak lettek!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Örülök, hogy tetszik!!

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek ezek az őszi fotók - idén valahogy olyan volt az ősz, hogy nekem is az átlagnál több őszi fotóm készült :-) És nagyon tetszenek az oldalaid ! A varrás csúcs ! - és a korongoktól olyan jó kis vidám lesz az egész ! Nagyon tetszik !

    VálaszTörlés
  4. Köszi! Olyan jó olvasni és tudni, hogy tetszi amit készítek!!:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése