Egy év!

Egy éve indítottam a blogom! Most visszaolvastam az első bejegyzést. Hát igen, annyira nem tudtam miről írni! Arra emlékszem, hogy izgultam, hogy mi lesz ezután. Jó lett. Ma már a mindennapok része, hogy blogolok. Nem írok minden nap, de a kedvenc blogjaimat megnézem. Van akiket nagyon várok és hiányoznak ha nem jönnek.:) Sok mindent tanultam, megismertem! Csodálatos helyeken jártam, szépeket olvastam, jó zenéket hallgattam. Nagyon örülök az új ismerőseimnek, akiket a blogjukon keresztül ismertem meg!! És képzeljétek, a számláló szerint 50 olvasóm van a mai napon!! Erre nem is gondoltam, amikor meghírdettem a játékot! Mondjuk van egy kis "csalás", mert az 50-ben benne vagyok én is. Fogalmam sincs hogy kerültem oda, mert szándékosan nem jelöltem be magam a saját blogomra!!! Ha valaki tudja, hogy kell kiszedni, szóljon!! Köszi!:)) Szóval, az 51. követő után fogok igazából örülni.
Többször kaptam olyan dicséretet, hogy jó olvasni, amit írok! Sose gondoltam erre, de jó nagyon...
Tovább nem ömlengek, hogy miért olyan nagyon jó ez a blog-dolog, hiszen ti is tudjátok!!

Estig még lehet jelentkezni a játékra, én pedig a sorsolás után azonnal jövök!!
Nálunk hétágról süt a nap!!! Megyek a kertbe ásni!:))

Szép vasárnapot nektek!!
Tipitá


Megjegyzések

  1. Boldog blogszülinapot kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Szívemből szóltál! :) Nagyon boldog szülinapot kívánok és további szép sorokat! Puszi!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem azért jó téged olvasni, mert nem írsz kilométereket, beraksz szép képeket és vidám vagy.
    Nem kedvrontásból, nyilván a kattintásokat jelzi a számláló, tehát ha valaki valahova betéved, de esetleg tovább is lép, akkor is számol. Én is mindig azt hittem, hú, de jó, sokan olvasnak a világ minden tájáról - térkép is volt róla, ott villogott Kenyában a csillag. Na mondom, ki olvashat engem Kenyában...
    Szóval azt akarom mondani, hogy ha valaki nem is olvas végig, a jelenléte regisztrálva lesz.
    Természetesen ez csak amolyan irigykedő megjegyzés volt, bizonyára nincs is igazam... ne haragudj érte! de mit vársz egy skorpiótól:-)

    VálaszTörlés
  4. Isabel- Egyáltalan nem haragszom, sőt köszönöm a soraidat. Azt se sokan mondták még rólam, hogy vidám vagyok, inkább az ellenkezőjét szokták. Köszi!!!!!:)) Igyekszem a továbbiakban is rövid és vidám maradni! Szép napot!!

    VálaszTörlés
  5. Kedves arcod szimpatikus nekem, ahogy alteregóé is - nemsokára indítom én is új blogomat, csak még nem tudom, melyiket, mert több témám is lenne. Ha meglesz, szeretettel várlak majd rá! félő, hogy én nem a rövid fajta vagyok. Kivéve, ha a versest választom, de azt még nagyon meg kell gondolnom.
    Minden jót!

    VálaszTörlés
  6. Értesíts, ha elkészült a blogod!! Megyek!!:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése