2011. november 30., szerda

Adventi naptár

Megláttam valamelyik blogon, és nagyon megtetszett. Aztán elhatároztam, hogy a barátnőm gyermekeinek az idén ilyet készítek az adventi ajándékoknak. Mert ugye ez sokkal egyszerűbb, mint a meglévő zsákocskákba belerakosgatni az ajándékot!!:))
Állandóan gyűjtöm a wc-papír gurigákát, most alig tudtam összeszedni! Nem kaptam piros selyempapírt, sőt semmilyet sem, mert azzal egyszerűbb lett volna és szebb. A virágosok által használt papírt használtam, amiből csak fehér volt (Áááá!!!), és sokkal vastagabb, ezért nehéz vele dolgozni. (Csak az ajándékcsomagolás majdnem két óra volt.) De megérte! A karácsonyi scrap-papírjaimmal szerintem jó lett. Nem sok díszítést tettem, mert szerintem nem hiányzott.

Alkotói fázis.


Özsömér közben így aludt:))

Ilyen lett.Tegnap elfelejtettem írni:
Szeretettel köszöntöm az új olvasóimat! Gyertek gyakran!:))
Tipitá9 megjegyzés:

 1. Ez tetszik, jövőre ilyet csinálunk a suliban!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépek lettek ! Jó pár évvel ezelőtt én is készítettem hasonlót, csak én minden gurigát félbe vágtam, és hát ... eléggé megszenvedtem a bevonásukkal. Ezek így jobban néznek ki és talán jobban elfér az ajándék is bennük. Lehet, hogy jövőre újra kipróbálom :-)

  VálaszTörlés
 3. nagyon ötletes és látványos...

  VálaszTörlés
 4. Látom Özsömért, és nagyon tetszik!:-)

  VálaszTörlés
 5. Rozika, Andi és Lencsilány - Köszönöm! Örülök, hogy tetszik, és nagyon könnyű elkészíteni!

  Éva: Egy ilyen macskát csak szeretni lehet! Mostanában nem alszik el addig, amíg a megfelelő simogatás-adagját meg nem kapja!:)

  VálaszTörlés