Egy új blogdíj

Ezt a díjat Gybogitól kaptam, mert: "Tipitának szeretném ezt továbbadni mert imádom a képeit és a sztorijait... :) mindig megmosolyogtat! "

Köszönöm szépen! Nagyon jól esett, hogy ezt írtad. Amióta blogolok, már kaptam ilyen visszajelzést, hogy jókat írok. Sosem foglakoztam ezzel. Van amikor csak úgy jönnek a gondolatok, van amikor minden mondatért megszenvedek. Na, olyankor abba is kell hagyni. Az is eszembe jutott most, hogy vajon a bejegyzéseim milyen hatással vannak azokra, akik olvassák. Én van akit minden nap várok és ujjongok, ha olvashatom. Megismerek róla valamit, nézem az alkotásait, fotóit. Lehet, hogy sosem fogunk személyesen találkozni, de mégis ismerem egy kicsit. Olyan furcsa ez, de nagyon jó dolog!!
Andinak szeretném továbbadni a díjat! Olyan nagyon sok mindenben hasonlítunk egymáshoz, hogy már csak vigyorgok, amikor újabb közös pont bukkan elő. Imádom a scrap-oldalait, bár már régen készített, a horgolmányaiért odavagyok, az írásai elgondolkoztatnak, melengetik a szívemet. Egyszer szeretnék elmenni a játszóházába, mert az nagyon jóóó! ( Ha végre találkozunk, ami biztos, hogy be fog következni, akkor vagy hallgatni fogunk, mint két kuka, vagy addig beszélünk, amíg ki nem dőlünk!)

Szép napot!
Tipitá

Megjegyzések

  1. hogy nem irtam neked, még nem jelenti, hogy nem örülök neki, vagy még el sem olvastam... mert dehogyis... sőt rágoggatam, emésztgettem minden nap... és annyira jól esett a lelkemnek... köszönöm Erika...
    a kukaként ülünkön órákat tudok mosolyogni...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése