Cica

Egy újabb oldal a kedvencemről, aki mostanság kezdi felvenni téli, kismalac alakját.:) Annyit eszik, hogy nem győzöm kajával!
Na, de ezen a képen még igencsak kicsike. Nem sokkal azután készült, hogy hozzánk jött. A történet az, hogy egy tuján felmászva eljutott a pincelejáró tetejére és belefeküdt a csatornába. (Próbálná meg most!) De lejönni már nem tudott, vagy nem mert. Ezért hangos nyávogással jelezte, hogy valaki vegye le. A kép akkor készült, amikor a hívásunkra elődugta a fejecskéjét!! Itt még ép mind a két füle! (Az egyik már cakkos! Harci seb!)


Az oldalt a scrap.hu egyik kihívására készítettem. A kihívás témája, az állatok, mivel október 4-én volt az állatok világnapja. Az volt még a feltétel, hogy olyan dolgot is próbáljunk ki, amit eddig még nem. Én pecsétet gyártottam gombból és parafadugóból. Ari gombos blogján láttam valamikor az ötletet, és nagyon megtetszett.


Az oldalt a scrap-hu áprilisi vázlat-kihívása alapján készítettem, mert akkor lemaradtam. Mutatok még részleteket:



Örülök, hogy erre jártál!
Tipitá:)


Megjegyzések

  1. Olyan édes oldal lett, hogy ide is kell írnom!! :DD Imádom az egyből az oldalra írt kommentet. Özsike feje meg annnyira de annyira tipikus "Itt vagyok na haggyá aludni!" :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kedves ! Az előző lepkés is :-)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Alterego! Jaj de örülök, hogy itt jártál!!!!!!!:)))))))))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése