Vége

A nyári szünetnek, vagyis a nyári szabadságnak. Mivel munkával töltött éveim nagy részében tanítottam, nekem a nyár a nyári szünidőt jelenti. ( Ezért irigylik a pedagógusokat sokan, hogy milyen jó már nekik, mert ott az egész nyár. Ha valaki egyszer végigtanít egy tanévet, majd megtudja, miért is kell az az egész nyár!!) Amióta pedig a főállásom nem a tanárság, hiányzik nagyon a vakáció. Természetesen van az embernek szabadság, csak nem mindig akkor tudja kivenni, amikor szeretné, mert vannak adott programok, ünnepek, amikor dolgozni kell. (Egy nálunk elhiresült mondás szerint: augusztus 20-a az idén is van, sőt lesz jövőre is!) Na de nem panaszkodom. Voltunk üdülni - hmmm...Villa Fiore, Kapolcs... -, aztán otthon is eltöltöttem több, mint egy hetet. Ennek a fő célja a takarítás volt, de azért belefért a lustálkodás, semmittevés, bográcsolás a barátokkal is. Ennek most vége, és jönnek a dolgos hétköznapok!! Megpróbálom a semmittéves miatti lemaradásaimat pótólni, pl egy-két blogbejegyzés - fejben megvan, csak le kell írni:)-, egy kis scrapbook - még a táboros projekteket sem fejeztem be -, egy kis másfajta kreativkodás.

Az elhatározás tehát megvan! Igyekszem is betartani, mert a semmittevés ideje alatt azért nagyon jó dolgokat találtam ki...  Mostmár csak azért kell szurkolnom, hogy a parlagfű allergiám ne gyötörjön nagyon! :((

Szép estét mindenkinek!

Tipitá

Megjegyzések

  1. Jujj,még nem tetszett befejezni a tábori albumkáját kérem ??? Pedig azok a fotók egyszerűen követelik az albumot :D.

    Tapasztalatból mondom, borzalmas visszatérni "dolgos hétköznapokba" egy ilyen jó kis szabi után. Én az első napomon magamnál sem voltam :D.

    Drukkolok, hogy elkerüljön az alerdzsi!

    VálaszTörlés
  2. Szeretnéd már látni az albumomat, ugye???? .......... Én is!!!

    VálaszTörlés
  3. Hamar belerázódsz majd, hiszen szereted a munkádat :-))))

    VálaszTörlés
  4. Gyors visszarázódást neked! várjuk a bejegyzéseket és az albumodat is!:)))

    VálaszTörlés
  5. Együttérzek veled, tudom mi az, ha vége a nyárnak....én most öt év gyes után kezdek új tanévet,nem könnyű.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a lelkesítő szavakat!
    Alterego! Fő az optimizmus! Hmm! Tényleg szeretem a munkám, de annyi mást is szeretnék!

    Judit Eszter - Nem irigyellek! Ez valóban nem egy egyszerű eset!

    Timi- Igyekszem!:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése