Válság

Nem kell megijedni, csak egy kis alkotói válságom van!
Nem tud valaki valami jó kiállítás-témát. Olyat, amihez nem kell pénz, mert az nincs! :((
Csak ötlet és kreativitás!

Köszi!
Tipitá

Megjegyzések

  1. Hmmmmmm! Alkotói válság ellen orvosság Sapimanónál! Nagyon szép kis dobozkát készítünk majd együtt. Jelenleg a doboz alapjait tesszük össze! Próbáld meg!

    Esetleg egy kis süti???? Remekül sütsz, ugye? Na, akkor tessék egy kis sütit sütni, nyugodtan megenni, és probléma letudva! :) Remélem! :)))

    VálaszTörlés
  2. ÚJRAHASZNOSÍTÁS: ez legyen a téma. bárki bármit csak valami olyan legyen, ami előtte minden csak nem művészi volt... amikor valami új életet és új funkciót kap. :) szerintem. aztán szólj ám vissza mi lett... :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Era! Az alkotói válság most konkrétan a kiállításra vonatkozott. Én különben a scrap-tábor óta nem csináltam semmit sem. Szégyellem is magam és nem keresek kifogásokat, de ez van. Néztem Sapi dobozkáját! Nem is tudom mikor mernék hozzákezdeni, hogy be is fejezzem! A sütésről meg annyit, hogy hétvégén még a sokak álltal kedvelt és a legtöbbször sütött piskótakuglóf is a kukában landolt!:(((
    Olyan jó, hogy írtál! Köszi!

    Rózsa! Ez jó ötlet! Már foglalkoztatott engem is a téma. Elméletileg egy egész kiállításnyi anyagot fogok kapni, csak nem tudom, mikor. Köszi Az ötlete!:)A végeredményről majd beszámolol!

    VálaszTörlés
  4. Én még várom a meghívásod, egész kiállításra való anyaggal!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Oké! Most már értelek! :) Szerintem is jó ötlet Gybogi felvetése! Mostanában amúgy is nagyon aktuális! Remélem, azért, mihamarabb összejön! Sok sikert! Pusszantalak!

    VálaszTörlés
  6. Drága Merika! Tudom! És nagyon szeretném ha jönnél, de ahhoz pénzt kell szereznem. Ezért sem hívtalak eddig! Annyira rossz a helyzet, hogy még annál is rosszabb. Mindenki várja a programokat, de pénzt nem ad hozzá. Úgy koldulok össze mindent! Merika, egyszer biztos itt leszel, mert ezt megbeszéltük!!:))

    VálaszTörlés
  7. tegnap óta gondolkodom, hogy mi lehetne egy jó téma... de bármi eszembe jutott nem überelte a Bogiét... az tényleg nagyszerű ötlet...

    VálaszTörlés
  8. Köszi, hogy foglalkoztál a témával! Úgy néz ki, hogy kapok egy kiállításnyi anyagot az újrahasznosítás témájában. Ma kell letefonálnom, majd beszámolok! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése