Téli csipke


Egy árva vadrózsa bokrom van. Tavaly három csipkebogyó volt rajta, az idén már hat vagy hét.
A téli szünetben, amikor szép havas volt minden készítettem egy-két fotót róla. Szebb fotókat szeretnék, de csak ennyit tud a gép. A Yabo januári kihívására készítettem a ezt az oldalt, aminek a témája: Valami hideg volt. Ezt fogom a Mint a régi szép időkben kihívásra is nevezni, ami a scrap.hu-n fut éppen. Először varrtam géppel papírt, az az új ezen az oldalon. Igazából még iyen köbe lyukasztott hátteret sem csináltam, erre Éva inspirált. A fa hópehely azt hiszem Klári kincseiből van, még táboros szerzemény. A csipketerítőt pedig nagymamám horgolta réges-régen.






Megjegyzések

  1. Nagyon szép , és én csak bámulom, hogy mit lehet papírból kihozni. Bevallom, erről a technikáról nálad hallottam előszőr és csak csodálkozom , hogy mennyien művelitek. Most csendben figyelek, és később lehet, megpróbálkozom vele magam is .

    VálaszTörlés
  2. Alterego, látogass el a scrap.hu oldalra és ott találsz csodákat! Meg még sok-sok szkreppes blogon. Én kb. két éve kezdtem el nézni és tanulni a scrapbook-ot, de mindig van új dolog. Meg lesz is, mert kifogyhatatlan a tárház. Azt hiszem, hogy ha erre egyszer rákattan az ember, nem tudja abbahagyni. :)

    VálaszTörlés
  3. Tipitá! Ennek a lyukasztónak, amelyet a szélek csipkézésére használtál, mi a neve? és hol szerezted be?

    VálaszTörlés
  4. A két fehéret táborban csináltam. Az egyik talán az Éváé, de nem is emlékszem. Az alap körbelyukasztása a sajátommal történt. Azt hiszem, hogy Fehérgyarmaton vettem, ahol véletlenül találtam. Nyíregyházán a Szent István úton a papír-írószerben sokfajta lyuki van, vagy a Nyírfa téren az Alkotó kuckóban. A nevét passzolom, mert nincs is becsomagolva. Remélem tudtam segíteni!:)

    VálaszTörlés
  5. Köszi! A renoméban rendszeresen szétnézek én is. A Nyírfa téren pedig szét fogok!(A kék papír lyukasztójára gondoltam pontosan)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése