Képeslapok

Az ötlet a Tináé, hálás köszönet neki, itt találhatjátok. Nekem nagyon megtetszett és mivel kb. 60 darabot kell készítenem a munkahelyemre ( ilyet kapnak az egészségklubosok, a vasárnapra meghívott énekkar tagjai, illetve a partnereknek küldendő lapok), ezt a formát tartottam a legjobbnak. Bár ilyen mennyiségnél már sorozatgyártásról beszélhetünk, nincs két egyforma, mert a papírok felhasználása számtalan variációt jelent. Sőt, az újrahasznosításra is gondoltam, az évek óta összegyűjtött karácsonyi csomagolók, amik a mégjóleszvalamire kategóriába tartoztak,  most életre kelnek. Már gyerekekkel is készítettem ilyen lapokat, bár a négy különböző forma négy különböző papírra történő átmásolása, mert úgy szebb lesz, majd a sorrendben történő felragasztás nem mindenkinek volt egyértemű, és én már majdnem a hajam téptem, szép lapok születtek. ( Ja, voltak fejtetőre állított karácsonyfák is!!)

Ezek pedig az én lapjaim:
                                                                                                                                                                                          




Megjegyzések

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Remek ötlet, számtalan variációs lehetőség, sokféle anyag és szín felhasználható, viszem is az ötletet :-)))) köszönet érte!!!

    VálaszTörlés
  3. Én is készítettem már saját képeslapokat saját képekkel. Ma már nem küldünk képeslapokat, elintézzük, e-maillel, sms-sel a köszöntést. Általánosítás?
    Néha még meglepek valakiket én is borítékos hagyományos képeslappal. Aminek örültem már a napokban is, hogy én is kaptam!

    VálaszTörlés
  4. Igen, valóban kicsit leszoktunk a képeslapokról, levelekről. A scrap.hu-n társalogtunk erről a lányokkal, mert ott mindig vannak különböző staféták, amikor küldünk egymásnak lapot. Én minden évben többet küldök el, mint amennyit visszakapok, de ez egyáltalán nem érdekel. Nekem ez többet jelent, mintha egy e-mailt küldenék nekik. És nagyon szeretek kapni!! Sőt, elárulok egy titkot is. A karácsonyi lapokat, ha én készítem és ezért borítékos, töltőtollal írom. Úgy még nosztalgikusabb. Bár lehet , hogy ez nem is jó kifejezés. Úgy hangulata van.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése