Blogdíj

Blogdíjat kaptam Anditól! Ami nagy megtiszteltetés, hiszen még nagyon kezdő blogoló vagyok. Nagyon szépen köszönöm!
A játékszabályok!

1. Köszönd meg, akitől kaptad.
2. Tedd ki a logót a blogra.
3. Linkeld be, akitől kaptad.
4. Add tovább további 7 blogosnak.
5. Linkeld be őket.
6. Hagyj náluk megjegyzést, értesítsd őket.
7. Árulj el magadról 7 dolgot.



1.Sok mindent gyűjtök. Szeretem a régi, szép alakú üvegeket. Ha színes, az külön jó. Az egyik gyűjteményembe a butellák tartoznak, már elég szép számmal. Ezeknek egy külön csoportja a sárga, vagy barna színű üvegből készült darabok. Legújabb mánia, a rózsaszínű üvegtárgyak. Gyerekkoromban nemcsak nekünk, hanem az egész rokonságnak ilyen kompótos készlete volt. Szerencsére még van belőle. J gyakran jár veterán motor-börzére, ahol nemcsak motoralkatrészeket lehet kapni, hanem régiségeket is. Majdnem mindig meglep valamivel. Az egyik utolsó szerzemény egy türkiz színű butella. Még sehol sem láttam ilyet!
Az üvegek mellet mindenféle régiség érdekel.
2. Imádom a turkálókat! Nemcsak a ruhásat, hanem a használtcikkeset is. Micsoda kincseket lehet találni!!
3. Van egy macskám. Özsömér a becsületes neve, de hallgat az Özsire és a Dög-re is. A történet érdekessége az, hogy én valamikor utáltam a macskákat. Pontosabban tisztes távolságból szemléltem őket. Merthogy szőrösek, dörgölőznek stb., stb. Aztán a 40. születésnapi partimon, jóságos volt:), hajnalban kicsit megfáradtan üldögéltünk az udvaron, amikor két macska érkezett. Egy kicsi és egy nagy. Közöltem velük, hogy el lehet tünni, hagyjuk egymást. Másnap délután, amikor a romokat takarítottuk, visszajött a kicsi és olyan éktelenül nyávogott, hogy éhes, hogy muszáj volt megetetni. Na, azóta velünk van. Szerintem az anyukája hozta nekem ajándékba, mert ő időnként kapott kaját, és úgy gondolta, jó helyen lesz nálunk. Természetesen Özsi a legszebb és legokosabb macska messze földön.
4. Főiskolás koromban a Nyírség táncegyüttesben táncoltam, amire büszke vagyok. Sok mindent tanultam ott azokban az években.
5. Szeretek lustálkodni, utána pedig lelkiismeretfurdalásom van.
6. Az utóbbi időben egyre többször gondolkozom azon, hogy a gyógynövényekről kellene tanulnom. Nemsokára belevágok!
7. A legrosszabb tulajdonságom, amit sehogy sem tudok leküzdeni, pedig régóta próbálom, hogy mindent az utolsó pillanatokra hagyok. De amikor nagyon-nagyon szorít az idő, akkor hozom a legjobb formám.

A blogdíjat a következőknek adom tovább szeretettel:
Gybogi, alterego, Veka, Ágika, Mónika, Marcsi, Csuti

Megjegyzések

  1. nagyon jó volt olvasni rólad...
    Dög??? -mondod??? nagyon jóóóóóóó
    A gyógynövények nagyon megértem, no, meg az üvegeket is... tényleg sok bennünk a közös... ugyhogy vagy nagyon szeretnénk vagy nagyon utálnánk egymást... de én inkább az előzőre szavaznék...

    VálaszTörlés
  2. :))) de jó volt olvasni Rólad!! Nah most már vágom a teljes macskás storyt! Nagyon jól esik, hogy gondoltál rám, köszi köszii! :) csókolat, a macskának is! :))

    VálaszTörlés
  3. köszi Tipitá, már megkaptam ezt a díjat, remélem most tudok vele mit kezdeni. mármint továbbadni. :D

    VálaszTörlés
  4. A Dög név az becézés tersmészetesen, de tényleg az. Majd rakok fel fotókat, meg készül egy album is róla, és akkor meglátjátok!

    VálaszTörlés
  5. Köszi szépen, hogy gondoltál rám, nagyon jól esett, kedves vagy :))))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése