Holle anyó

Még decemberben írt Napsi, hogy nem akarok-e menni Szegedi Katalin ws-ra, mert ő megy és a londonos lányok is. Hát hogyne mennék! :) Így aztán január végén útra keltem. Pénteken mentem fel Pestre. Ági hívott, hogy aludjak náluk, mert 10-re Gödön kell lenni és ez így nekem elég necces. Pénteken barátnős beszélgetős nap volt, mert még Jovival is összefutottunk egy-két órára.

Szegedi Katalin otthona valami csoda. Ági, már járt ott, felkészített, hogy tátva marad a szám. Hát igen. Egy régi villa, rengeteg gyönyörű részlettel, tárggyal. + találkozás és együtt alkotás a lányokkal. Hű, nehéz szavakba önteni, hogy mennyire jó ez. Hálás vagyok, hogy ismerem őket, hogy szeretnek, hogy lehetőségem van, hogy ilyen helyeken lehetek!

Az alkotás témája a Holle anyó című mese volt. Boldizsár Ildikó feldolgozásában és Katalin illusztrációival jelent meg nemrég a könyv.
Katalin megmutatta, hogy milyen technikával készítette a rajzait és mi is úgy alkottunk. Mindenkinek segített ötlettel, rajzzal, jó szóval. Finom volt a reggeli és az ebég is, a sütik pedig... :)

Összegezve, nagy élmény volt a nap mindnyájunknak. Megérintett bennünket a meseis, az együtt alkotás pedig csodás volt.


Házi kiállítás az eredeti rajzokból


Az ilyeneket imádom! :)))






Mesehallgatás
(Nem saját fotó. Volt egy lány, aki elég sokáig fotózott bennünket. :) )

Együtt! 



Remélem mindenki észreveszi a csodálatos ajtót. :)


Itt még félig készen a saját kép.
Hogy kerül a Holle anyóhoz a hal?
Holle anyó egy víz alatti világban él. :)

Szép hetet kívánok!
Tipitá


Megjegyzések